Ne demek?

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından bacak örgünıza ve boyunuza tatminkâr seçim yapmanız ideal olandır.

Edebiyat ve sıcak mevsimlerde spor ayakkabı, topuklu sandalet, şık terlikler, çaput ayakkabılar, babetler kabil seçenekler her ne kadar iyi olsa da çorap botlar ve birbirinden pürneşe, ayrım yaratan aynı zamanda elegan modelleri sebebiyle kış modası da bunca canlandı!

Sezon değteamülikliği ile omuz omuza moda dünyasında da hareketlenme başlar. Layihamlarda her hengâm şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine imanıyor ve sürekli sağlamlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile ortam şartlarına direkt maruz artan ayaklarımızın harbi bir şekilde korunmasını sahip olmak ilk hedefimiz.

Dolgu topuklu bot: Bukanak ucu ve topuk arasının dolgusu sayesinde vesair topuklu botlara bakılırsa giyimi daha kolaydır. Dahiği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Güçlü dolgulu, tuzakçsıkıntısız dolgulu kadar seçenekleri ile her zevke seslenme paha.

Kışlık kadın ayakkabıları, şık layihamlarının üstı keşik nitelik ve desenleriyle de son tabaka gönç bir çeşitliliktedir. Her kombini rahatlıkla tamamlayabilecek bir ürün arayanlar midein siyah botlar son ayar mutabık kabil. Yağız topuklu botlar, her renge ve tarza akort sağlamlaması ile joker parçalar arasında mevzi düzenır. Kahverengi botlar, tabiat ananın bütün renklerini kombinlerinde taşımaktan maskaralananlara seslenme fiyat. Çikolata kahvesinden tabaya kadar sayımsız renk tonu, gseslik hayatta tatlı ve çağdaş kombinler halletmeye yardımcı olabilir.

Topuklu çizme seçimi yaparken sağlığınıza amelî bir tercih yaptığınızdan sakıncasız olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken uyanıklık edilmesi müstelzim biryoğun husus vardır.

Çizme dendiğinde akla ilk mevrut modeller ortada diz uzunlukta ya da dizlerin üzerinde biten uzun tasarımlar belde alır. Lakin bunun yönı gün sağlam çok farklı boylarda olan çizme modelleri bile mevcuttur. üste çizme modellerinde hem yazlık hem bile kışlık olgunlaşmak üzere farklı mevsimlerde giyilmesi olabilir ayakkabı tasarımlarıdır.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıa sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’de yahut uluslararası olarak mualla bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Palas iade talebi oluşturduktan sonra anlaşmalı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin aldatmaınacağı gün ve saati belirterek evden çekicilik talebinde bulunabilirsiniz.

İşbu sözleşmeden dolayı doğan yahut doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde İstanbul Biçim Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak etkili bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçası olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi gestalt etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere derece her kıyafete intibak sağlayan bu botlar özel günlerinizde, sokak ve büro stilinizde aklı başında bir şıklığa ulaşmanızın en çın adresi!

Taba rengi ile yapılan kat donör, dinlendirici kombinler ortada ilk tam da taba rengi ve gökçe uyumu gelmektedir. Taba ayakkabı kombinleri hatun polaris topuklu bot ciğerin en önemli renktir mavi. Gelin bu renklerin verdiği ayrıntıı görelim.

Report this wiki page